Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ – Φάντο, Φλαμένκο, Ρεμπέτικο, μουσικές γέφυρες των λαών του Ευρωπαϊκού Νότου»

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση της Κινηματογραφικής Λέσχης Παλλήνης «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ – Φάντο, Φλαμένκο, Ρεμπέτικο, μουσικές γέφυρες των λαών του Ευρωπαϊκού Νότου».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 19 Σεπτεμβρίου 2014 στο Οινοποιείο Πέτρου και διοργανώθηκε στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2014 του Δήμου Παλλήνης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθ. Ζούτσος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης και των Τοπικών Συμβουλίων καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων.

Ευχαριστούμε την Δέσποινα Παπαδοπούλου για την παρουσίαση της βραδιάς. Επίσης, ευχαριστούμε τους Νίκο Μανιταρά, Κώστα Σπηλιόπουλο και Κατερίνα Τσουλούφη για το Fado, τους Alma Gitana, Νίκη Ζερβού, Μαρία Χαζάπη, Αλεξάνδρα Κοκάλα, Νέλλη Ρίζου, Νάνσυ Χριστοδούλου, Μαρίνα Τοπρακτσίογλου, Sito Sanchez, Αριστοτέλη Γιαννακούρο και Κατερίνα Βούλγαρη για το Flamenco, καθώς και τους Κώστα Κοτζιά, Μιχάλη Δανιά, Γιώργο Μουμούρη και Άννα Μουτάφογλου (Φαρμακλήδες) για το Ρεμπέτικο. Ακόμα, ευχαριστούμε τον Αλέξη Τσάφα για την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης όπως και την Λίνα Δαμασκοπούλου (Eqvus Production) που μαζί με τον Αλέξη Τσάφα έκαναν την επιμέλεια των video.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς για την συμμετοχή και την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s