Η ηχώ του χρόνου

Η ηχώ του χρόνου Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 θα προβληθεί η ταινία «Λαβύρινθος: Η Ηχώ του Χρόνου. Το ταξίδι του Ross Daly στις μουσικές του κόσμου» του Πάνου Κέκα. Η ταινία αρχίζει στις 21:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Στην προβολή θα παρευρεθεί ο σκηνοθέτης και θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ – Η ηχώ του χρόνου
Το ταξίδι του Ross Daly στις μουσικές του κόσμου – του Πάνου Κέκα

Αυτό το «Λαβύρινθο» των μύθων αλλά και της αρχέγονης υπερβατικής πνευματικότητας του Ρος Ντέιλι και της μουσικής του εξερευνά η ταινία «Η ηχώ του χρόνου». Ο σκηνοθέτης Πάνος Κέκας παρακολουθεί και καταγράφει την ενδιαφέρουσα και συναρπαστική πορεία του παγκόσμια γνωστού Ιρλανδού μουσικού και συνθέτη Ρος Ντέιλι στους δρόμους της «Τροπικής μουσικής».

Ο Ρος Ντέιλι ζει τα τελευταία τριάντα χρόνια στην Κρήτη αλλά παραμένει πάντα ένας ακούραστος ιχνηλάτης νέων μουσικών δρόμων.

«Λαβύρινθος» λέγεται το συγκρότημα του Ros, αλλά και το μουσικό εργαστήρι όπου κάθε καλοκαίρι άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο μυούνται στη δημιουργική διάσταση της μουσικής

Όμως ο «Λαβύρινθος» είναι περισσότερο ένας τρόπος ζωής. Τα μέλη του δεν μοιράζονται απαραίτητα κάποια κοινή ιδεολογία ή φιλοσοφία, είναι ωστόσο ενωμένα σ’ ένα κοινό πνεύμα και αγαπούν τη μουσική.

imdb-logo movie

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s